Najbolj prijazen osebni šofer v mestu – Hopin Taxi

V uredništvu pridno preizkušamo novo rešitev mobilnosti v naši prestolnici. Po dobrem mesecu uporabe smo nad aplikacijo Hopin Taxi še vedno navdušeni. Vedno več je voznikov in posledično so na voljo vozila v naši neposredni bližini.

Najpomembnejša vrednota, katera se zdi, da je dandanes v upadu je prijaznost. Popolnoma vsak taksist, s katerim smo se prek aplikacije Hopin Taxi zapeljali, je bil prijazen in komunikativen. Pravzaprav še nismo naleteli na voznika, ki bi si ob koncu prevoza prislužil manj kot pet zvezdic.

Do zdaj vedno točni in dosledni

Popolnoma vsi taksisti, ki so naše naročilo prejeli so na naš naslov prišli ponavadi še v krajšem času, kot nas je obveščala aplikacija. Vedno je držal informativni izračun cene, ki ga ponudi Hopin in prav vsak voznik je bil komunikativen in prijazen. Odlično 5.

Tudi, če zanemarimo vse ostale prednosti takšnega načina naročanja taksija, je za nas poglaviten ravno odnos taksista s stranko in stranke s taksistom. Dejstvo, da bodo vozniki Hopina podvrženi oceni s strani uporabnika, ne pomeni samo, da se bodo zate vedno maksimalno potrudili, ampak pomeni tudi, da se tisti, ki jim je za uporabniško izkušnjo malo mar sistema Hopin Taxi ne bodo posuževali.

Preverjeno zaupanje, tudi za starše!

Ne samo, da bodo drugi ocenili vašega bodočega taksita, ko boste končali z vašo vožnjo boste lahko to oceno dodali tudi sami. Poleg tega boste lahko zaupanja vrednega prevoznika z aplikacijo Hopin Taxi dodali na seznam priljubljenih voznikov. Prednost, ki jo vidimo v tem je lahko tudi čisto starševske narave. Verjetno veliko kdo izmed vas nima časa, da bi svojega otroka dostavil v šolo in na mnoge popoldanske aktivnosti, ki jih preživlja. Do zdaj niste nikoli tako enostavno vedeli, kdo ga bo namesto vas peljal. Tokrat pa lahko preprosto s seznama vaših najljubših taksistov, katere ste predhodno preverili in preizkusili izberete tistega, ki mu zaupate, vse vožnje pa bodo samodejno zabeležene v Hopinovo zgodovino naročil.

Baza taksistov se neprestano širi

Morda zaenkrat baza voznikov še ni tako velika, kot bi si želeli, ampak se vztrajno polni. V tem trenutku že popolnoma zadostuje, da boste svojega osebnega šoferja (kot v uredništvu radi rečemo – preberi test 1) našli v vaši bližini. Tukaj pa naj vas spomnim še na dobri star pregovor, ki mi ga je sošolec vedno govoril: Bolje 50 dobrih, kot 100 slabih.

Mi o Hopinu še nismo povedali zadnje. Naslednjič bomo za vas preverili, ali se Hopin Taxi po mestnih opravkih izkaže bolje kot lasten osebni avtomobil.

HOPIN TAXI – najboljša rešitev za hitro in ugodno pot po Ljubljani!

Športni avtomobil ali osebni šofer?

Nič več klicanja, nič več čakanja na taksi – HOPIN TAXI