Nova Seat Ibiza je prejela nagrado Red Dot Award: Product Design 2017

Nagrada Red Dot je ena najprestižnejših oblikovalskih nagrad na svetu, ki še posebej ceni in prepoznava kakovost in inovativnost. Ta nagrada je priznanje, da je nova Ibiza uspela združiti mladosten in svež videz z zrelim in uravnoteženim dizajnom.

Nova Ibiza se zagotovo ponaša z najboljšim dizajnom, ki ga Španci kadarkoli razvili v segmentu A0. Izziv, kako zadostiti več kot trem desetletjem zgodovine in njihovemu pomenu za znamko, je uspešno opravljen. Ker Ibize ne krasijo le vse tri značilne poteze modelov znamke Seat, temveč tudi značilnosti, ki jo uvrščajo na višji nivo in zaznamujejo velik korak naprej v izražanju dizajna. Neizpodbiten dokaz za to je nagrada Red Dot Award: Product Design 2017, ki jo je pravkar prejela nova Ibiza.

Red Dot Award je že od leta 1954 eden najprestižnejših oblikovalskih natečajev na svetu, ki nagrajencem daje mednarodno prepoznavnost na področjih kakovosti in inovacij Poleg tega je prav kategorija oblikovanja izdelkov (angl. Product Design) najpomembnejša od vseh. Žirijo za nagrado Red Dot Award: Product Design sestavlja 40 strokovnjakov z vsega sveta, ki ne smejo biti zaposleni v podjetjih, ki se ukvarjajo s proizvodno industrijo. Poleg tega pa ne smejo glasovati za izdelek, pri katerem so kakorkoli prisostvovali. Tako se je mogoče izogniti navzkrižju interesov in zagotoviti najvišjo raven nepristranskosti in nevtralnosti.

Nova Ibiza blesti predvsem po zaslugi svojih dinamičnih voznih lastnosti, voznega udobja, odličnega občutka stabilnosti, zanesljivosti na cesti, znatnih izboljšav kakovosti v notranjosti vozila, varne in uporabniku prijazne tehnologije, izboljšanega udobja… Vse te lastnosti pa zaradi njenega vznemirljivega dizajna izstopajo že na prvi pogled.

FOTO: Si videl kdo in kaj vse te čaka v Ljubljani?

NOVO: Ste tudi vi med tistimi, ki se ne bodo več smeli voziti po ljubljanski obvoznici?

Imate dizla? Potem se sem ne boste smeli več zapeljati!