Prenova Mercedes Benz S Coupe in S Cabriolet

Na avtomobilskem salonu v Frankfurtu bo Mercedes pokazal kozmetično osvežena modela S Coupe in S Cabrio. Poleg malenkostnih kozmetičnih olepšav bosta deležna tudi nekaterih najsodobnejših tehnoloških izboljšav, ki omogočajo delno avtonomno vožnjo.

Prenovljeni prestižnejši in bolj dragoceni izvedbi serije S se bosta ponašali z najnovejšim asistenčnim sistemom Intelligent Drive. Le ta združuje napredne sisteme, kot so aktivna krmilna asistenca, radarski tempomat Distronic, aktivni asistent za ohranjanje smeri, aktivni zavorni asistent ter pripomoček za prepoznavo prometnih znakov. Hkrati pa bo med dodatno opremo na voljo tudi sistem Remote Parking Assist, ki omogoča, parkiranje vozila s pomočjo daljinskega upravljanja.

Pod motornim pokrovom novost predstavlja osemvaljni biturbo bencinski agregat, ki je bil predstavljen že pri limuzinski verziji S 560 in se ponaša s kar 469 konji moči.

Prenovljena Mercedes-Benzova modela bosta javnosti na ogled na septembrskem salonu v Frankfurtu, kasneje pa bodo predstavili še najbolj začinjeni različici AMG S63 in S65.

NOVO: Kazen v višini 500€ vas po novem lahko doleti na Hrvaškem!

Kazni za prekoračitev hitrosti na Hrvaškem!