Hyundai Kona – najmanjši Hyundaiev SUV že pri nas!

Kona je Hyundajev najmanjši športni terenec in predstavlja nov obraz znamke. V modelno paleto vnaša nove trendovske linije. Ponuja moderno tehniko povezljivosti, kopico varnosti ter je na voljo s štirikolesnim pogonom.

Deset zunanjih barv bo lahko odražalo vaš poseben okus, kombinirali pa lahko tudi posebno barve strehe. Ponuja 18 palčna kolesa in poudarke v barvi vozila v notranjosti. Izberete lahko 6-stopenjski ročni ali 7-stopenjski samodejni menjalnik. Na voljo sta dva turbobencinska motorja. Nova platforma pa omogoča popolnoma električno vozilo. Eden izmed redkih predstavnikov segmenta, ponuja tudi možnost štirikolesnega pogona, ki bo poskrbel za terenske zmogljivosti.

Seznam varnostne opreme je dolg in zajema senzor vozil v mrtvem kotu, opozorilnik za prečni promet, asistent za samodejno zaviranje, ki preprečuje možnost naleta. Znotraj ponuja brezžično polnjenje mobilnega telefona, povezljivost Apple Carplay ter Android Auto.

Na voljo so štirje že znani paketi opreme, in sicer Trend, Style, Premium in Impression. Osnovna Kona bo stala najmanj 16.990 (Kona 1.0 T-GDI 120 2WD Trend) do največ 27.990 evrov (Kona 1.6 T-GDI 177 4WD DCT Impression). Pri zastopniku znamke na navedene cene ponujajo še 2.000 evrov promocijskega popusta, takšna ponudba pa bi lahko letno prepričala približno 500 kupcev.

Igralec prve peterke! – Hyundai i30 1.4 TGDI Impression

Čudovita hibridna tehnologija. – Hyundai Ioniq Hybrid Impression

Američan. – Hyundai Grand Santa Fe 2.2 CRDi Impression