Najboljše izpod Dolenjskih rok: Clio I Feel Slovenia

Renault je predstavil ekskluzivno serijo vozil Clio, narejenih v Revozu in namenjenih samo slovenskim kupcem.

Renault Clio je najbolj pogost avtomobil na slovneksih cestah. Konec lanskega leta je bilo registriranih kar 77.413 modelov Clio. Z letom 2017 se je proizvodnja Clia vrnila v Slovenijo in temu v ponos bo novomeška tovarna izdelovala omejeno serijo vozil Clio I feel Slovenia.

Posebna serija I feel Slovenia je na voljo z bogatim paketom opreme, v katerega spadajo LED svetila Pure Vision spredaj in zadaj, parkirni senzorji, vzvratna kamera, sredinski naslon za roke, avtomatska klimatska naprava, prostoročno odklepanje in odklepanje vozila, multimedijski sistem Media Nav Evolution s 7-palčnim zaslonom na dotik, senzor za dež, samozatemnitveno ogledalo ter zatemnjena stekla, so zgolj nekatere stvari iz dolgega spiska serijske opreme. Za piko na i je ”slovenskega Clia” možno brezplačno obarvati tako zunaj kot znotraj.

Clia bodo poganjali že znani trije bencinski motorji ter dva dizelska motorja. Na redno ceno bodo kupci deležni še popusta v višini 2.200 evrov. Tako je Clio I feel Slovenia z vstopnim bencinskim motorjem na voljo že na 12.890 evrov.

Emanuel – Renault Clio Grandtour TCe 120 EDC GT Line

Borec ”križarske” vojne! – Renault Clio dCi 110 Intens

Zgornji predal. – Renault Clio R.S. 220 EDC Trophy