OMV Slovenija naslednja tri leta platinasti sponzor Rokometne zveze Slovenije

Rokometna zveza Slovenije je na pripravah slovenske moške članske reprezentance podpisala pomembno sponzorsko pogodbo z OMV Slovenija.

Družba, ki je na slovenskem trgu prisotna vse od leta 1992, ko je bila ustanovljena tudi Rokometna zveza Slovenije, se je tako tudi uradno pridružila ugledni sponzorski družini zveze in bo z njo sodelovala vsaj do konca leta 2020. Pogodbo, ki vključuje sponzoriranje vseh reprezentanc in ostalih aktivnosti krovne rokometne organizacije pri nas, sta podpisala predsednik RZS Franjo Bobinac in generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar.

Franjo Bobinac, predsednik Rokometne zveze Slovenije:

“Vesel sem, da se je OMV Slovenija, eno najuglednejših slovenskih podjetij, odločilo za pomembno strateško sodelovanje z Rokometno zvezo Slovenije v oblii platinastega sponzorstva, torej najvišje ravni sodelovanja. Prepričan sem, da je to zmagovita kombinacija za obe strani in, da bo OMV Slovenija z aktivacijo sponzorstva naredilo vse, kar si želi.”


Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija:

“Počaščena sem, da nas je Rokometna zveza Slovenije izbrala kot pomembnega poslovnega partnerja ter se ob tem predsedniku Franju Bobincu in ostalim iz vodstva zahvaljujem za priložnost. OMV Slovenija je družbeno odgovorno podjetje, ki poskuša pomagat lokalnim skupnostim, obenem pa že vrsto let vlaga tudi v slovenski šport. Za rokomet smo se odločili zaradi filozofije in vrednot zveze, ki imajo z našimi veliko vzporednic. To so strast, pogum, timsko delo in še marsikaj drugega, kar tudi nas vleče k dobrim rezultatom, zato je bila odločitev zelo lahka. Rokomet je poseben šport, ki ga Slovenci zelo radi gledamo, še večjo priljubljenost pa si je ustvaril z bronom na lanskem svetovnem prvenstvu. Verjamem, da uspehi ne bodo izostali niti v prihodnje in verjamem, da bomo skupaj dosegli še več.”

Najboljši zimski dizel po novem na voljo tudi v Sloveniji!

OMV z novim gorivom obljublja večjo moč, daljšo življenje ter manj emisij