Najboljši zimski dizel po novem na voljo tudi v Sloveniji!

OMV Slovenija bo s 1. decembrom 2017 začel ponujati novo dizelsko gorivo OMV MaxxMotion Performance Diesel. Gostje bodo tako na 15 bencinskih servisih OMV ob avtocestnem križu po novem lahko izbirali med dvema vrstama dizelskega goriva.

V mrzlih obdobjih je pomembna izbira goriva z lastnostmi, ki vozilu omogočajo brezhiben vžig motorja in vožnjo brez skrbi. Navedeni izziv odlično rešuje OMV MaxxMotion Performance Diesel, ki s posebno formulo zagotavlja odlično vzdržljivost, varen zagon in vrhunsko delovanje tudi v najbolj ostrih zimskih pogojih. Gorivo najvišje kakovosti OMV MaxxMotion Diesel je zasnovala inovacijska skupina v Avstriji. Prideluje se izključno v OMV rafineriji Schwechat, ki je ena največjih in najmodernejših rafinerij v Evropi, od kjer se direktno razvozi na servise po Sloveniji.

OMV MaxxMotion Performance Diesel se lahko pohvali s točko mašenja hladnega filtra (CFPP) do –40 stopinj Celzija, poleg tega pa poskrbi za večjo moč in zmogljivost avtomobilskega motorja. Inovativna formula zagotavlja čistočo in odpravlja obstoječe usedline, zato se posledično ustvarja manj emisij. S preprečevanjem korozije novo dizelsko gorivo povečuje življenjsko dobo in zagotavlja optimalno delovanje motorja v vseh letnih časih. Večja moč, boljši pospešek in odlična zmogljivost so otipljive prednosti, v katerih bodo uživali vsi ljubitelji jeklenih konjičkov. Dizelsko gorivo OMV MaxxMotion Performance Diesel je popolna rešitev za brezskrbno in zanesljivo vožnjo tudi v najbolj ostrih zimskih pogojih.

Novo dizelsko gorivo bo na voljo s 1. decembrom na 15 bencinskih servisih v Sloveniji ob avtocestnem križu, in sicer: BS Koper Bonifika, BS Koper Semedela, BS Bertoki, BS Fernetiči Jug, BS Fernetiči Sever, BS Radovljica Sever, BS Radovljica Jug, BS Lukovica, BS Grosuplje Cikava, BS Lopata Jug, BS Dobrenje Zahod, BS Dobrenje Vzhod, BS Dravsko polje Jug, BS Dravsko polje Sever, BS Grabonoš.

OMV z novim gorivom obljublja večjo moč, daljšo življenje ter manj emisij

Ta preprost trik na leto prihrani milijone za gorivo!

Ženski so ukradli Subaruja, nato ga vrnili z denarjem za gorivo in listkom z opravičilom