Opel Grandland X nastopa z zmogljivim dizlom ter prestižno opremo Ultimate

Novi Opel Grandland X se je septembra lani na avtomobilskem salonu v Frankfurtu prvič predstavil svetu, pred nedavnim pa je že pripeljal v prodajne salone.

Z začetkom letošnjega leta je Opel še razširil ponudbo pogonskih sklopov za dinamičnega novinca med športnimi terenci. Grandland X je tako sedaj na voljo tudi z 2,0-litrskim najzmogljivejšim dizelskim motorjem s 130 kW/177 KM, ki razvije največji navor 400 Nm. Dopolnjuje ga novi osemstopenjski avtomatski menjalnik, na voljo pa je od 33.990 EUR.

Poleg tega bo Opel Grandland X na voljo tudi s prestižno stopnjo opreme ‘Ultimate’, ki standardno vključuje niz razkošnih možnosti. Športni in obenem elegantni SUV je še privlačnejši z 19-palčnimi dvobarvnimi platišči iz lahkih kovin in srebrnimi strešnimi nosilci, na voljo pa je od 28.590 EUR. Vrhunsko dobro počutje obljubljajo tudi izjemni ergonomski AGR sedeži, usnjeno oblazinjenje, odličen zvočni sistem Denon, številni ultra-sodobni sistemi za pomoč vozniku ter sistemi za informacije in razvedrilo.

Opel Grandland X – Izzivalec francoskih korenin

Za fotre željne adrenalina: Opel Insignia GSi

Opel Crossland X – Ofenziva križancev