Prenovljen mestni terenec Nissan Juke kupcem ponuja še večjo izbiro

Priljubljen kompaktni mestni terenec Nissan Juke je sedaj opremljen s številnimi novimi funkcijami, prenovljen pa je tudi dizajn. Izboljšana je tako zunanjost kot notranjost tega vozila, ki se je javnosti prvič predstavilo na Nissanovem razstavnem prostoru na avtomobilskem salonu v Ženevi.

Zunaj so spremembe blage, saj so na maski delu v obliki črke V namenili temnejši odtenek, prav tako so vse luči malenkost temnejše. Juke bo lahko obut v dve vrsti novih 16-palčnih platišč, prav tako pa bodo pri najbolje založenih primerkih na voljo 18-palčna platišča, ki jih bo mogoče personalizirati z dodatki v dveh novih barvah. Prav tako sta dve novi barvi na voljo za zunanjost, modra vivid blue in bakrena chestnut bronze, poleg tega pa se bodo kupci lahko odločili še za enega od paketov pobarvanih dodatkov zunaj, ki bodo lahko v oranžni ali modri barvi. Slednje vidite tudi na fotografiji, dejansko pa avtomobil poživijo.

Modra ali oranžna bosta lahko tudi v notranjosti – na sredinski konzoli, okoli zračnikov, na vratih in tudi na sedežih. Če vam takšna notranjost ne bo po godu, bo še vedno na voljo klasična črna notranjost, čeprav bo barvna notranjosti pri najbolje založenih primerkih že všteta v ceno paketa. Paket bose personal edition bo dodal izboljšan zvočni sistem in zvočnika v vzglavniku voznika, ki bosta kriva za doživetje prostorskega zvoka. Vsi modeli juke bodo odslej na voljo s klimatsko napravo, električnim pomikom vseh stekel in z LED dnevnimi lučmi. Vsi razen vstopnega modela bodo imeli še LED meglenki, juke pa vas bo še vedno stal najmanj 15 tisočakov.

Jugoslavijo! – Nissan Juke 1.5 dCi N-TEC

Nepovprečen – Nissan Juke 1.5 dCi Acenta

Minigolf – Nissan Juke Nismo