Da bi zaznamoval še en pomemben mejnik v zgodovini znamke in prehod na elektrifikacijo vseh svojih modelov od leta 2019 dalje, bo PEUGEOT lansiral svoj novi slogan: MOTION & e- MOTION.

S sloganom MOTION & EMOTION, ki je bil javnosti predstavljen leta 2010 ob proslavitvi 200. obletnice znamke, je PEUGEOT podal svoje stališče do velikih izzivov na področju avtomobilizma in novih rešitev za mobilnost, tako z vidika produktov kot tudi storitev.

Slogan predstavlja alkimijo med delom inženirjev in oblikovalcev, po kateri se znamka odlikuje že od leta 1810 dalje, in hkrati izraža zamisel, da PEUGEOT emocije od nekdaj postavlja v osrčje avtomobilske izkušnje.

Dodatna črka ‘e’ za “električni” z zelenim in modrim dikroičnim odsevom, bo odslej simbolizirala znamkino stališče glede glavnih izzivov energetskega prehoda. Slogan MOTION & e-MOTION je bil doslej že zabeležen v podpisu oglaševalskih kampanj za konceptno vozilo PEUGEOT e-Legend Concept in tehnologijo PHEV, ki bo konec leta na voljo za vozila PEUGEOT 3008, 508 limuzina in 508 SW.


Od Ženevskega salona 2019 dalje pa bo najnovejši slogan uveden v vseh državah in vpeljan v vse uradne izjave znamke: reklamni panoji, tisk, saloni, prodajna mesta in posnetki produktov (packshot) za vse televizijske reklamne kampanje in video posnetke.

Ta pomemben mejnik znamke bo podprl tudi PEUGEOTOV ambasador, ki se bo prav tako preobrazil. Oblikovalci studia PEUGEOT Design Lab so ob proslavitvi 160-letnice logotipa PEUGEOT zasnovali leva nadstandardnih dimenzij, ki je simboliziral ponos, moč in odličnost znamke. Predstavili so ga na PEUGEOTOVEM razstavnem prostoru v Ženevi leta 2018.

Na letošnjem ženevskem salonu pa bo lev “oživel” s pomočjo zelenih in modrih dikroičnih svetlobnih učinkov in odsevov na njegovih tekočih in izklesanih linijah. Znamka prodira v novo dobo energetskega prehoda in najnovejši dokaz za to je njen elektrificirani logotip.

S tem najnovejšim sloganom in po 208. letih zgodovine se PEUGEOT še naprej razvija z zaupanjem in vedrino: užitki v vožnji in emocije še naprej ostajajo v osrčju prenovljenih in elektrificiranih avtomobilskih izkušenj.