Novi Renault Clio

Renault predstavlja Novi Clio, peti del ikonskega opusa, ki je od premiere leta 1990 osvojil že 15 milijonov kupcev in postal svetovna prodajna uspešnica Skupine Renault. Avtomobil, ki je bil najpogosteje na vrhu priljubljenosti v Franciji, je od leta 2013 zasedel tudi vrh segmenta B v Evropi.

Po dvojnem načelu “evolucija + revolucija” zasnovani Novi Clio uveljavljena pravila postavlja na novo, saj ima bolj zrelo zunanjo podobo, v notranjosti pa je doživel temeljito preobrazbo. Bolj izklesane poteze in odločnejši prednji del Novemu Cliu zagotavljajo vitalnost in modernost. Znotraj je revolucija zasnove več kot očitna. Povsem na novo zasnovan potniški prostor se navdihuje pri avtomobilih višjih segmentov tako pri zaznavni kakovosti kot pri ponujenih tehnologijah.

Novi Clio bo prvi model Skupine, za katerega bo na voljo tudi hibridni pogonski sklop E-Tech, ki temelji na Renaultovem lastnem tehnološkem razvoju. S celovito in posodobljeno ponudbo pomagal za vožnjo bo Renault
tudi pionir v demokratizaciji sistemov, saj bo v množičen mestni avtomobil vgradil pomagala, ki vodijo k popolnoma avtonomni vožnji.


Novi Renault Twingo

Bolj prefinjen a še vedno enako zabaven in okreten Novi TWINGO je posodobljen in ima spremenjen videz! Na zunaj in znotraj ponuja nove možnosti prilagoditev osebnemu okusu in željam. Z novim ekosistemom Renault EASY CONNECT je pridobil tudi zadnje novosti na področju povezljivosti.

Dacia predstavlja novo posebno serijo Techroad

Po rekordnem letu 2018 bo Dacia predstavila posebno serijo Techroad. Uvedena je na modelih Duster in Logan ter v celotni družini različic Stepway (Sandero, Logan MCV, Lodgy in Dokker), na voljo pa z novima karoserijskima barvama fuzijsko rdečo in višavsko sivo.