Peugeot pošilja na trg tudi popolnoma električni kombi e-Traveller kot predstavnika strategije Power of choice (moč izbire) mobilnosti na službenih ali zasebnih poteh.

e-Traveller ima na izbiro dve stopnji dosega, ki omogočata do 330 kilometrov po homologacijskem preizkusnem postopku WLTP in dve zmogljivosti baterije (50 kWh ali 75 kWh). Izbirati je moč tudi med tremi dolžinami. Kompaktna dolžina električnega dostavnika meri 4,60 m. Standardna dimenzija znaša 4,95 m, medtem, ko podaljšana različica sega do 5,30 m dolžine. Višina je omejena na 1,90 metra. Ponuja pa do 9 sedežnih mest.

Novi PEUGEOT e-Traveller je enako na voljo v številnih konfiguracijah za prevoz oseb. Zagotavlja enako raven zmogljivosti in lahko zapelje tudi v tista mestna središča, kjer veljajo omejitve prometnega režima.

Omogoča maksimalno bivalno udobje in možnost prevoza do največ 9 oseb. V takem primeru je na voljo 1.500 litrov prostornine v prtljažniku. Če pa prevažamo zgolj 5 oseb, pa se slednja poveča na 3000 litrov prostornine za prtljago. Prostor za prtljago pa je možno povečati vse do 4900 litrov po zaslugi odstranljivih sedežev v 2. in 3. vrsti. Po potniškem prostoru so razporejena številna odprta ali zaprta odlagalna mesta v skupni prostornini 74 litrov.

PEUGEOT e-Traveller je zasnovan na modularni večenergijski konstrukcijski platformi EMP2 (Efficient Modular Platform). Opremljen z motorjem na 100-odstotni električni pogon z največjo močjo 100 kW in največ 260 Nm navora. Ta je razpoložljiv že ob zagonu, tako da zagotavlja takojšnjo odzivnost, neslišno delovanje brez nobenih vibracij, brez potrebnega prestavljanja, brez vonja in seveda brez emisij CO2.