Prestolnica je bogatejša za novi prodajno servisni center znamke Citroën. Podjetje Avto Moste bo odslej ponujalo storitve prodaje novih osebnih in lahkih gospodarskih vozil, dodatkov, rezervnih delov ter servisa.

»Izjemno zadovoljni smo, da je odprt že 22. prodajno servisni center Citroën v Sloveniji in hkrati tretji v prestolnici. Ljubljana in s tem celotna osrednje-slovenska regija je pridobila pestrejšo izbiro ponudbe jeklenih konjičkov in okrepila pozicijo na slovenskem avtomobilskem trgu,« je ob otvoritvi dejal Filip Koren, direktor podjetja C Automobil Import, ki je uvoznik za vozila Citroën v Sloveniji. Salon je kupcem odprl vrata v Ljubljani, na Kajuhovi ulici 32a.

Podjetje Avto Moste z dolgoletno avtomobilistično tradicijo od sedaj skrbi za osrednje-slovenske kupce s celovito prodajno ponudbo novih osebnih avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil, dodatkov, rezervnih delov Citroën ter pooblaščenim servisom.

Strankam je tako na voljo celoten program osebnih vozil, od priljubljenega mestnega malčka C3 do najnovejše kombi limuzine C4 ter celotni program lahkih gospodarskih vozil. Poleg prodaje in servisiranja imajo še pester izbor rabljenih vozil. Poskrbijo tudi za financiranje vozil, njihova ponudba pa je obogatena še s škodnim centrom ter registracijami in zavarovanjem vozil.

Tomaž Jeran, direktor podjetja Avto Moste meni, da so pravi partner za inovativno, drzno, kreativno in barvito znamko, ki se ponaša s stoletno zgodovino in več kot 300 modeli, od katerih so nekateri za vedno zaznamovali avtomobilsko industrijo in so zapisani v srca marsikaterega Slovenca. Citroën je od nekdaj eden od glavnih akterjev, ki si prizadevajo za dostopnost avtomobilov širši množici in tej viziji sledijo tudi v Avto Moste. Glede na to, da se potrebe po mobilnosti spreminjajo in da postaja okolju prijazna mobilnost vse bolj pomembna pa so v Avto Moste popolnoma pripravljeni tudi na elektriko.

Citroën C3 Aircross: Odločnejša prenova