Nissan je predstavil posebno različico svojega modela Rogue, ki ga v Evropi poznamo pod imenom X-Trail, ki ima namesto pnevmatik nameščene gosenice. Tako so predstavili zmogljivosti novega štirikolesnega pogona.

Nissan Rogue Warrior je eden izmed redkih SUV-jev na svetu, ki namesto pnevmatik uporablja 48-palčne gosenice, zaradi katerih se lahko po vsakem zasneženem terenu prevaža brez večjih težav. Posebna izdaja Warriror je nastala v kanadskem Quebecu, kjer so morali še malo modificirati predel okoli gosenic, s čemer so preprečili nepotrebno nabiranje snega. Posledično je lahko Rogue Warrior na pobočju z naklonom 45 stopinj dosegel hitrost 100 km/h.

To za Nissan seveda ni bilo dovolj, saj so za volan goseničarja posadili prvaka prvenstva Micra Cup, Oliverja Bédarda, ki je brez težav na vrh hriba prepeljal skupino izmučenih ljubiteljev sneženih avantur. Po prihodu na vrh, pa na poti v dolino rogue warrior deluje kot vlačilec, saj nekaj deskarjev z veliko hitrostjo vleče nazaj proti dolini. To lahko vidite tudi v videoposnetku spodaj.