Bentley bo na ženevskem avtomobilskem salonu predstavil posodobljeni Mulsanne, ki bo odslej na voljo tudi v različici s podaljšano medosno razdaljo.

Bentley je na posodobljenem Mulsanne zamenjal vse komponente pred A-stebričkom, vključno z masko, ki je po novem iz nerjavečega jekla, objemata pa jo velika žarometa, ki svetita v LED tehnologiji. Na prvi pogled avtomobil sicer ni bistveno drugačen, vendar je povsod mogoče zaznati nežne spremembe, tudi drugačna odbijača, drugačen zadek in novi 8-palčni zaslon multimedijskega sistema, spremenjeno prestavno ročico, drugačne naslone za roke in novi tablični računalnik za potnike na zadnjih sedežih.

Za kar 25 centimetrov pa bo od klasičnega modela daljši tisti s podaljšano medosno razdaljo, zaradi česar bo zadaj še več prostora. Zadnja sedeža je mogoče nastavljati podobno kot na letalu v prvem razredu, kar pomeni da lahko potnik sedi ali leži. Med sedežema je posebna konzola, kjer so nameščeni vhodi USB, držala za pijačo in pisala, ter skriti predal. Že vstopni model se bo ponašal z velikim strešnim oknom in električnimi zavesami, za delovna potovanja pa je mogoče doplačati tudi za električno preklopljivi mizici.
Za pogon obeh kolosov bo še naprej skrbel 6,75-litrski osemvaljnik, ki proizvede 377 kW (512 KM) in 1.020 Nm navora preko osemstopenjskega samodejnega menjalnika ZF, posledično pa lahko velikana do stotice izstreli v 5,2 sekunde. Hitrejši Mulsanne Speed premore še malenkost več moči, 395 kW (537 KM) in 1.100 Nm navora, od 0 do 100 km/h pa pospeši v 4,9 sekunde in lahko doseže hitrost 305 km/h. Tudi tokrat bodo kupci lahko izbirali posebne dodatke iz izjemno dolgega seznama, kjer se bo našel tudi zvočni sistem Naim z 20 zvočniki in skupno močjo 2.200 vatov, različno usnje in tudi več različnih dodatkov iz lesa. Vsak primerek delavci v tovarni naredijo v (samo) 400 urah.