Fordova gospodarska vozila se predstavljajo v Celju

V sklopu 10. sejma Gospodarska vozila, ki se odvija med 18-21. majem v Celju bo Ford ponovno predstavil bogato paleto gospodarskih vozil.

Na 420 m2 razstavljamo od najmanjšega Tourneo Courierja in Connecta do atraktivnega in dinamičnega Rangerja. Obiskovalci bodo lahko sedli v kabino Transita Minibusa ter se podrobneje seznanili z različicami Transita Furgona in Šasijo. Na razstavnem prostoru bosta predstavljena tudi Transit Custom Furgon in Custom Kombi Furgon. Naši strokovnjaki bodo z nasveti obiskovalcem pomagali poiskati pravo kombinacijo za njihovo novo vozilo.

V okviru razstavnega prostora je podrobneje predstavljena najnovejša kampanja Kupiš kombi, dobiš polepitev. Želje lastnikov novih gospodarskih vozil bo partner kampanje Marking izrisal na računalniku in jim svetoval pri odločitvi.

Vsi zainteresirani obiskovalci bodo imeli priložnost Fordova gospodarska vozila tudi preizkusiti na cestni testni vožnji, na pripravljenem poligonu pa bodo imeli možnost preveriti, kako deluje kamera za pomoč pri vzvratni vožnji. Za obiskovalce bo na voljo še posebno doživetje, saj se bodo lahko zapeljali z inštruktorjem v našem najbolj prodajanem poltovrnjaku Rangerju po pravem off-road poligonu.

Fordova gospodarska vozila najdete v dvorani K, razstavni prostor 06.

Vstopnica v moški svet! – Ford Ranger Wildtrack 3.2 TDCi

Avtomobil, ki si je prislužil prav poseben renome! – Ford Galaxy 2.0 TDCi Powershift Titanium

‘Nanika’ – Ford S-Max 2.0 TDCi 154 kW Powershift Titanium