Predaja vozil Volkswagen Planiškim skakalnim šolam

V prostorih podjetja Porsche Ljubljana je danes potekala slovesna predaja desetih kombijev Volkswagen Transporter osmim klubom, ki v sklopu projekta ”Planiške skakalne šole” trenirajo z mladimi skakalkami in skakalci.

Predaja je s tem zaznamovala nadgradnjo projekta, ki poteka v sodelovanju z OK Planica in partnerji, ki bodo poskrbeli za to, da se bo nadaljevala vzgoja novih vrhunskih športnikov. Poleg blagovne znamke Volkswagen Gospodarska vozila pri projektu sodeluje že AMZS, ki bo poskrbela za varnost na cesti, Zavarovalnica Triglav za vsa potrebna zavarovanja, družba medijskih vsebin Dnevnik pa za
seznanitev javnosti o dogajanju v klubih. Projektu se je pridružilo tudi podjetje Manner, ki je lani prevzelo pokroviteljstvo pri šolskih tekmovanjih v smučarskih skokih in projektu Skoči z nami.

Sodelovanje je takole pohvalil podpredsednik OK Planica, Ljubo Jasnič: “Tukaj smo s partnerji, ki so skupaj z OK Planico naredili veliko potezo za naše klube skozi Planiške skakalne šole. Danes bomo predstavnikom klubom oddali 10 vozil. Zgodba se je začela skozi razgovore o varni vožnji. Tu gre za najmlajše, ki rastejo v klubih, preden pridejo v reprezentanco in za te moramo poskrbeti. Vozila Volkswagna so vrhunske kvalitete. Volkswagen Slovenija je dal vsem klubom tudi bon, da bodo lahko koristili servis. AMZS je prišel zraven s projektom varne vožnje na Vranskem.”

Jasnič dodaja: ”Sodelovanje z Mannerjem je potekalo že prej, saj vodijo tekmovanja najmlajših. Z Dnevnikom pa smo dogovorjeni, da bodo v vsaki številki Nedeljskega Dnevnika opisovali, kako se v klubih dela, živi, kako kraj živi s klubom in obratno. Predstavili bodo vodstvo in najmlajše, vse, ki so del tega projekta. Brez OK Planica, ki je del svojega dobička namenila za to, da smo preko SZS, kupili te kombije, te akcije verjetno ne bi bilo. Zato bi rad poudaril, da vsak, ki kupi karto za Planico, prispeva tudi denar, ki se vrne nazaj h klubom.”

Volkswagen Tiguan Allspace – Bogatejši za šesti in sedmi sedež!

Volkswagen Polo – Že šestič!

Volkswagen T-roc: križanec po ljudskem receptu!