Hyundai Santa Fe v četrto na Konin način!

Korejski izdelovalec vozil je še pred ženevskim salonom razkril svojega aduta. To je popolnoma novi Santa Fe četrte generacije, ki stavi na atraktiven izgled ter varnost v povezavi z naprednimi tehnologijami.

Novi Santa Fe definitivno izstopa. Markanten sprednji del z zajetno masko te rzajedajočimi se svetili daleč nazaj v blatnik. Ostre poteze se nadaljujeo tudi vzdolž vozila. Zadek še zaenkrat ostaja neznanka. So pa zato predstavili potniško kabino, ki povzema hišni stil. To pomeni, da se na osrednjem delu armaturne plošče nahaja prostostoječi zaslon na dotik z veliko bolj dodelanim sistemom, ki bo omogočal glasovno upravljanje kot tudi možnost beleženja ter opominjanja voznika na njegova dnevna opravila.

Z varnostnega vidika bo avtomobil opremljen s praktično vso najnovejšo tehnologijo. Izstopal pa bo sistem za zaznavanje naleta vozila od zadaj. Santa Fe naj bi ponujal pet paketov oprem in sicer Modern, Premium, Exclusive, Exclusive Special in Prestige. Za pogon naj bi od začetka skrbeli tri motorne različice – dve dizelski in ena bencinska.

Več bo znanega čez dober mesec na premieri ob ženevskem jezeru.

Američan. – Hyundai Grand Santa Fe 2.2 CRDi Impression

Terenski pomp! – Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Impression

Hyundai Kona – najmanjši Hyundaiev SUV že pri nas!