SEAT Arona prejela nagrado Red Dot Award

Nova SEAT Arona je na prestižnem oblikovalskem natečaju Red Dot Award prejela nagrado za najboljši produktni dizajn (Best Product Design 2018). Žirija je s tem izrazila priznanje svežemu, dinamičnemu in robustnemu dizajnu, ki daje svojstven pečat SEAT Aroni.

Njena zunanja in notranja oblikovna zasnova ter številne možnosti za individualizacijo so bili ključni aduti pri razglasitvi SEAT Arone za zmagovalko v kategoriji Best Product Design 2018.

Red Dot Award je že od leta 1954 eden najprestižnejših oblikovalskih natečajev na svetu. Z njim se nagrajencem izkaže mednarodno priznanje za kakovost in inovativnost. Pri tem je prav kategorija produktnega dizajna najpomembnejši od vseh. Žirijo za nagrado Red Dot Award: Product Design sestavlja 40 strokovnjakov z vsega sveta, ki ne smejo biti zaposleni v podjetjih, ki se ukvarjajo s proizvodno industrijo, poleg tega pa ne smejo glasovati za izdelek, pri katerem so kakorkoli prisostvovali.

Nova SEAT Arona navdušuje s kompaktnimi merami in dinamičnimi voznimi lastnostmi, ki so idealne tako za mestni prometni vrvež kot tudi za avtoceste in podeželske poti. Obenem prepričajo izjemno varne in uporabniku prijazne tehnologije ter visoka raven udobja. Zaradi vznemirljivega dizajna so vse te prednosti več kot očitne že na prvi pogled.


Slovenska premiera: Seat Arona

Temperamentna sorodnica slovenskega avta leta! – Seat Ibiza 1.0 TSI 85 kW Xcellence

Več kot dovolj! – Seat Ateca 1.0 TSI Ecomotive Style