Novi Nissan Juke je vstopil v končno razvojno fazo, pred uradnim razkritjem prihodnji mesec. Trenutno se testne mule mudijo v britanskem testnem centru v Millbrooku, kjer preizkušajo vozno dinamiko in zmogljivost.

Za Nissana je Juke izredno pomemben, saj so z njim leta 2010 tako rekoč ustvarili B segment malih SUV-jev. Ta mali križanec je vse od takrat prepričal preko milijon kupcev.

Na prvih posnetkih so vidni le nekateri elementi notranjosti in zunanje linije, saj gre za močno zakamuflirana vozila. Ker je Evropa glavni trg, so ga tudi oblikovali v evropskem oblikovalskem oddelku. Pred zgodnjim septembrskim razkritjem so podali nekaj zanimivosti. Z elegantno kupejevsko linijo in 19-palčnimi platišči bo postavil nov standard v kompaktnem segmentu.

Pri inspiraciji razvoja so vključili želje strank, ki želijo najnovejšo tehnologijo in zabavno vožnjo. Zato so ga opremili z najnaprednejšo hišno ProPILOT tehnologijo, ki je del Nissanove vizije inteligentne mobilnosti. Glede na predhodnika, je zaradi želje po večji prostornosti in udobju, zrasel v vseh pogledih. Ker je pred devetimi leti zagnal razred malih SUV-jev, se namerava s svojo unikatno osebnostjo ponovno vzpeti na vrh prodaje.