Nissanov potniški kombi e-NV200 je odslej na voljo tudi v Sloveniji. Ponuja doseg do 301 km ter z nosilnostjo in z enim samim prestavnim razmerjem za prenos moči omogoča preprostejšo in varnejšo vožnjo.

Nova generacija vozila Nissan e-NV200 s povsem električnim pogonom uteleša Nissanov pogled na inteligentno mobilnost. Doseg, ki ga omogoča zmogljiva baterija in povsem nove možnosti povezovanja, naredijo e-NV200 za pravega nosilca sprememb na trgu električnih vozil.

Baterija z zmogljivostjo 40 kWh za vozilo e-NV200 na povsem električni pogon omogoča doseg (preizkus WLTP*), po katerem lahko uporabniki z enim polnjenjem prevozijo od 200 km pri kombinirani vožnji pa do 301 km pri mestni vožnji. Polnjenje baterije pri vozilu e-NV200: od 20% do 80% v približno 60 minutah na hitrih polnilnicah z močjo 50kW (CHAdeMO standard). Baterija z močjo 40 kWh ima garancijo za obdobje 8 let oziroma 160.000 km.

Prostornost, vsestranskost in izboljšane transportne zmožnosti

V Sloveniji je na voljo potniški kombi e-NV200 s 7 sedeži in vsestransko notranjostjo, ki uporabnikom omogoča razporeditev omaric, zabojev in sedežev glede na njihove potrebe. Idealen je za prevoz oseb in zagotavlja pravo izbiro za prevoznike potnikov. Zahvaljujoč domiselno prilagodljivim sedežem ostaja še veliko prostora za prtljago in pripomočke.

Izboljšani visokotehnološki sistemi in povezljivost za pravo mobilno pisarno Nissan e-NV200 glede na model ponuja številne uporabne inteligentne sisteme, kot so barvna kamera za vzvratno vožnjo, ki omogoča lažje vodenje vozila, povezava Bluetooth in inteligentni ključ.

Z aplikacijo NissanConnect lahko vozniki EV kar najbolje izkoristijo vozilo Nissan e-NV200 z boljšo ureditvijo svojega dneva in voženj. Z upravljanjem prek pametnega telefona, tabličnega računalnika ali namiznega računalnika, lastnikom omogoča intuitivno spremljanje in beleženje voznikovih poročil v digitalni obliki.

Preverijo lahko podatke o stanju napolnjenosti baterije, sprožijo polnjenje baterije in na daljavo nastavijo klimatiziranje zraka v vozilu (prek aplikacije). Vsi podatki, ki jih uporabniki potrebujejo, vključno s stanjem napolnjenosti in porabo energije, so jasno razvidni tudi na instrumentni plošči v vozilu.

Nissan e-NV200 je na voljo v Sloveniji že od 36.900 € (z vključeno Eko subvencijo.)