Podjetje P Automobil Import, slovenski zastopnik znamke Peugeot, je tradicionalno podelilo priznanja najboljšim pooblaščenim prodajalcem in serviserjem blagovne znamke.

V letu 2019 je priznanje za najboljšega koncesionarja znamke Peugeot na področju financiranja končnih kupcev prejela Avtohiša Kavčič. Podjetje se je izkazalo s tenkočutnim razumevanjem potreb kupcev in odličnim svetovanjem. Zaposleni v podjetju so se izkazali z odlično komunikacijo s strankami, ki potrebujejo svetovanje na področju financiranja in dodatnih storitev. Celovita svetovalna storitev obsega tako jasno predstavitev najustreznejših produktov financiranja glede na potrebe strank kot uspešno izpeljan prodajni postopek.

Podjetje Avtohiša Vič si je prislužilo priznanje na področju servisiranja avtomobilov Peugeot. Izkazali so se kot dobro utečena ekipa, ki odlično obvlada tehnično področje servisiranja ter redno spremlja in vpeljuje nove ter inovativne rešitve. So izredno prijazni do strank, hkrati pa odražajo vrednote blagovne znamke. Zaradi vseh teh lastnosti se lahko podjetje pohvali z zaupanjem, ki jim ga izkazujejo tako redne kot nove stranke.

Koncesionar leta 2019 na področju prodaje novih vozil Peugeot je naziv, ki si ga prisluži motivirano, strokovno in stranki prijazno podjetje.

»Za leto 2019 se s tem nazivom ponaša podjetje Avtocenter Ravne. Vodilo podjetja niso zgolj tržni deleži in druge odlične statistike, temveč vsaka stranka, ki se ji posvetijo tekom prodajnega procesa,« je povedal Kavšek. Z globokim poznavanjem blagovne znamke so odličen svetovalec, ki zna prisluhniti potrebam in željam strank. Za to je seveda potrebna odlična prodajna ekipa, ki poskrbi za tkanje pristnih medosebnih odnosov tako znotraj podjetja kot s kupci.

Najprestižnejše priznanje za najboljšega koncesionarja znamke Peugeot v letu 2019 je pripadlo podjetju Avtohiša Vič. Podjetje se ponaša z izredno visokimi standardi kakovosti, doseganjem odličnih poslovnih rezultatov, poznavanjem blagovne znamke ter najboljšimi možnimi storitvami za stranke. To je naziv za podjetje, ki se je v letu 2019 izkazalo na vseh področjih koncesijskih dejavnosti. Hkrati je to podjetje, ki je odličen ambasador znamke in pooseblja njene vrednote, načela in usmeritve.

»Vsakoletna podelitev priznanj je pomembna tako v smislu nagrade za dosežene rezultate, kot tudi spodbuda za doseganje vedno višjih ciljev v prihodnjem letu. Peugeot sledi načelom odličnosti, ki so vodilo za vse nas,« je zaključil Kavšek. Dodal je, da se tudi v letu 2020 nadejajo odličnih rezultatov, saj na naše ceste prihaja novi Peugeot 208. Ta prinaša številne novosti in napoveduje prihodnjo usmeritev blagovne znamke tudi z električnim modelom.