Podjetje Avtoplus d.o.o., ki deluje v Kopru, na Istrski cesti 55, širi svojo dejavnost in z julijem uradno odpira prodajno-servisni center za vozila PEUGEOT.

Stranke in ljubitelje levje znamke bo salon Avtoplus pričakal s celovito prodajno ponudbo novih osebnih avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil, dodatkov, rezervnih delov PEUGEOT ter pooblaščenim servisom. Zraven prodaje vozil in originalnih rezervnih delov ter servisiranja vozil v podjetju nudijo še pester izbor rabljenih vozil, financiranje vozil.

Razpolagajo tudi z moderno avtopralnico, škodnim centrom, možno pa je opraviti tudi tehnične preglede, pridobiti homologacije. Dostopnost lokacije, strokovno osebje, kakovostne prodajne in servisne storitve zagotavljajo celovito zadovoljevanje potreb kupcev.

Podjetje Avtoplus je družinsko podjetje z bogato avtomobilistično tradicijo, saj jo uspešno vodi že druga generacija. Podjetje s svojim profesionalnim pristopom dokazuje, da je pravi partner tudi za drugo najstarejšo znamko na svetu, ki se prav letos ponaša z 210 leti zgodovine in 140 leti avtomobilskih inovacij.


Primorskim kupcem so tako na voljo vozila, ki združujejo zahtevnost, ergonomijo, videz in emocije, ki so v genskem zapisu znamke PEUGEOT. Kot dobrodošlico ob odprtju salona vsem lastnikom vozil PEUGEOT, ki opravijo redni servisni pregled, nudijo brezplačno olje. Kupcem novega vozila pa brezplačni prvi servisni pregled in poln rezervoar goriva.

Kakovost in zaupanje

Direktor podjetja P Automobil Import, ki je uradni uvoznik za znamko PEUGEOT, g. Adam Kavšek, je poudaril pomen novega salona v Kopru: »Obalno-kraško področje je za znamko PEUGEOT velikega pomena. Nakup vozila ljudem pomeni veliko odločitev, ki se ne zgodi z danes na jutri. Prepričan sem, da bodo v Avtoplusu z dolgoletnimi izkušnjami, profesionalnim pristopom k prodaji in kakovostnimi storitvami pomembno prispevali k pozitivni podobi in prisotnosti znamke na slovenskem trgu.«

Direktor podjetja Avtoplus, g. Boštjan Bržan pa je dodal: »Zavedamo se, da
stranke za svoj denar želijo kakovost, ki ne predstavlja le sodobnega avtomobila, temveč tudi prijazen in strokoven odnos prodajnega osebja. Kakovost je potrebno vzdrževati in negovati od prvega dneva nakupa avtomobila naprej. Za nas je največja potrditev dobrih odnosov, ko se stranka rada vrača k nam v naše salone, nam zaupa in ostaja zvesta. Ponosni smo, da naši že tako široki paleti blagovnih znamk in storitev dodajamo še cenjeno znamko z logotipom leva.«