V času od 14. do 19. septembra 2020 družba Renault Slovenija vabi lastnike vozil Renault na brezplačni pregled 12 kontrolnih točk. Če se bo izkazalo, da vozilo potrebuje skrbno roko mehanika, bodo lastniki do 15. oktobra lahko izkoristili tudi številne ugodnosti vzdrževanja.

Ta teden Renaultovi servisi po vsej državi odpirajo svoja vrata. Zgolj v času akcije »Dnevi odprtih vrat« se lastniki vozil lahko dogovorijo za brezplačni pregled 12 pomembnih točk na vozilu. Poleg tega akcija vsebuje še:

– brezplačen pregled akumulatorja in 30% popusta na novega,

– 30% popusta na zavorne diske in ploščice


– 30% popusta na otroške sedeže

– menjavo jermena in vodne črpalke že od 319 eur z ddv

– brisalci že od 19 eur z dvv

– brezplačno članstvo v programu 5+ za vozila, starejša od 5 let.

September je mesec varnosti, zato se vsi popusti nanašajo na nadomestne dele, ki zagotavljajo še dodatno varnost vozila. Prav tako pa smo v akcijo vključili še otroške sedeže, da poskrbimo tudi za najmlajše.

Da bi bile naše servisne storitve in proizvodi privlačni tudi za starejša vozila, smo v pooblaščenih servisnih delavnicah Renault uvedli program 5+. Članstvo prinaša številne ugodnosti, med drugim popust do 30% na originalne nadomestne dele oziroma ugodne paketne cene z vključenimi nadomestnimi deli in menjavo oziroma montažo. Starejše kot je vozilo, višji so popusti. Članstvo v programu 5+ prinaša tudi Renault Pomoč, ki nudi hitro in strokovno pomoč kjer koli, karkoli se zgodi. Članstvo programa 5+ in Renault Pomoč velja za obdobje 1 leta. Ob opravljenih letnih vzdrževalnih pregledih v pooblaščeni mreži Renault se storitev Renault Pomoč in članstvo v programu 5+ brezplačno podaljša za 1 leto od opravljenega vzdrževalnega pregleda.

Za obisk delavnice in brezplačni kontrolni pregled se je potrebno v izbranem pooblaščenem servisu Renault vnaprej dogovoriti za termin. Naročanje je možno tudi preko spletne strani: https://www.renault.si/kontaktirajte-nas/narocite-se-na-servis.html