Znamka DS je prisotna že v 41 državah, kjer je do začetka letošnjega leta ustvarila in razvila ekskluzivno distribucijsko mrežo, ki šteje več kot 400 prodajnih mest DS STORE širom celega sveta. Zdaj se na ta zemljevid ponosno uvršča tudi Ljubljana.

Generalni uvoznik za znamko DS v Sloveniji, C Automobil Import, član skupine Emil Frey, se je navkljub globalni zdravstveni krizi, kakršni še nikoli poprej nismo bili priča, odločil dodatno pospešiti razvoj znamke DS v Sloveniji preko pooblaščenega prodajalca AC Mobil. Na slovenskem trgu je DS kot samostojna premium blagovna znamka zaživela junija 2020 ob komercialni predstavitvi prvih avtomobilov DS 7 Crossback in DS 3 Crossback. Zdaj se v vsem svojem sijaju uteleša na Baragovi ulici 7, v Ljubljani, v novem DS STORE Ljubljana.

Doživetje za vse čute in čutila

Gre za prvi prestižni razstavni prostor znamke DS v Sloveniji, poln skrbno izbranih podrobnosti za ljudi z izbranim okusom. DS STORE je v popolnosti posvečen svetu elegance, razkošja in prefinjenosti. Skrbna izbira finih izdelkov in tehnološko inovativnih vozil prepriča v ekskluzivnem ambientu. Tako se lahko kupci  na površini 250 m2 podajo v svet DS.

Znamka DS Automobiles nosi v svojem DNK zapis za drugačnost, izstopanje iz ustaljenih okvirjev in tehnološko naprednost. To dokazuje tako s svojimi vozili kot s samim konceptom DS STORE, kjer resnično ne moremo govoriti o prodajnem salonu, ampak o pravem ambientu luksuznega pariškega butika. DS STORE je zasnovan z mislijo na naše stranke in njihovo počutje. Namen koncepta je narediti nakupno izkušnjo za stranko bolj intimno. K temu pripomore topla, a vendar razkošna razporeditev in opremljenost prostora.

V letošnjem letu bosta butični DS STORE obogatila še dva nova modela. Paleta bo namreč v letu 2021 obogatena s prihodom elegantne limuzine DS 9 v poletnih mesecih in kompaktno luksuzno limuzino DS 4 koncem letošnjega leta.

DS9: Limuzina, ki se ji ne bi uprl niti predsednik Macron!