Jorge Lorenzo in Andrea Dovizioso, nova ambasadorja znamke SEAT

Ducatijeva motociklista Jorge Lorenzo in Andrea Dovizioso bosta v letošnji sezoni MotoGP delovala kot ambasadorja znamke SEAT.

Oba tekmovalca bosta nastopala kot obraz modela SEAT Leon Cupra, najmočnejšega modela v zgodovini španske znamke. Dogovor med družbo SEAT in Ducatijevima tekmovalcema je dodatek k dogovoru, ki sta ga med seboj sklenili znamki, ker je Leon Cupra tudi uradno vozilo ekipe Ducati Team racing v prvenstvu MotoGP. Dogovor med drugim vključuje tudi nošenje logotipa SEAT na sprednji strani motornega kolesa ter na usnjenih kombinezonih tekmovalcev in uniformah drugih članov ekipe.

GTIII, RSSS, Cuupraaaaa! – Seat Leon Cupra 290

Jorge Lorenzo (Palma de Mallorca, 1987) je trikratni svetovni prvak v MotoGP in dvakratni prvak v kategoriji 250 ccm. Andrea Dovizioso (Forlimpopoli, 1986) je zmagovalec svetovnega prvenstva v kategoriji 125 ccm in tretjeuvrščeni v prvenstvu MotoGP leta 2011. Oba tekmovalca imata veliko skupnega z znamko SEAT, med drugim dinamičnost in tekmovalnost.

Realen števec. – Seat Leon 2.0 TSI Cupra

Oba, Lorenzo in Dovizioso, bosta vozila model SEAT Leon Cupra s 300 KM, najzmogljivejši model v zgodovini španske znamke. Obenem je tudi najhitrejši, saj za pospešek od 0 do 100 km/h porabi le 4,9 sekunde. Novi model je sinonim za SEAT-ovo dinamičnost, obenem pa združuje privlačen dizajn in inovativne tehnologije. Cupra zagotavlja izjemen nivo zmogljivosti, ki so jamstvo za edinstven užitek v vožnji.

SEAT s tem krepi svojo zavezanost športnemu udejstvovanju in dirkaškim tekmovanjem. Poleg pogodbe, sklenjene z Ducatijem, bo znamka SEAT, ki ima sedež v Barceloni, v letošnji sezoni tudi uradni sponzor svetovnega prvenstva v supermotociklizmu, na katerem bo Leon Cupra sodeloval kot varnostno vozilo.

Ta preprost trik na leto prihrani milijone za gorivo!

Ali je nakup rabljenega avtomobila loterija?