Družba Summit motors Ljubljana podelila naziv ‘Fordov trgovec leta’ za leto 2020. Tega je ponovno osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. 

Fordov trgovec leta je častni naziv, ki ga vsako leto prejme trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev. Obenem pa v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford. Že sedmo leto zapored je ta naziv pripadel pomurskemu podjetju Avto Rajh.

“Pri Summit Motors Ljubljana smo ponosni na dosežene rezultate podjetja Avto Rajh. Že vrsto let ostaja med najuspešnejšimi pooblaščenimi trgovci. Avto Rajh z dolgoletno tradicijo, zavzetim delom in profesionalnim pristopom do strank vsako leto znova dosega najboljše rezultate tako na prodajnem kot tudi servisnem področju. Celotnemu kolektivu se iskreno zahvaljujemo za njihov prispevek ter jim čestitamo ob podelitvi naziva »Trgovec leta«. Hvaležni smo jim za prvovrstno zastopanje znamke Ford in se z njimi veselimo prihodnjih poslovnih uspehov,” je povedal David Juričdirektor Summit Motors Ljubljana.

O izjemnem uspehu je Dušan Rajh, direktor Avto Rajh prodaje povedal: »Počaščeni smo, da smo že sedmič prejemnik prestižnega naziva ‘Fordov trgovec leta’ in to v letu, ki je bilo vse prej kot lahko. V prvi vrsti so za to priznanje zaslužni zaposleni v Avto Rajh in naše zveste stranke. Njihovo zaupanje je izraz zadovoljstva s kakovostjo Fordovih vozil in naših storitev. Največja pohvala gre našim zaposlenim, ki s svojim predanim in profesionalnim delom zavzeto skrbijo za zadovoljstvo strank in ugled podjetja.«


Damjan Rajh,direktor servisa je dodal: »Priznanje za leto 2020 potrjuje, da kljub spreminjajočim se razmeram na trgu ostajamo preverjena izbira. To nam daje še dodaten zagon za naprej. Zahvaljujem se zaposlenim, poslovnim partnerjem ter predvsem strankam, ki so zaslužni za našo dolgoletno tradicijo. To tradicijo usmerjamo tudi v prihodnost. Samo tako bomo uspešno sledili razvoju avtomobilizma in novim tehnologijam. Hkrati pa ostali zaupanja vredna izbira kakovostnih storitev.«